Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /homepages/7/d388718254/htdocs/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5689
AVALUACIONS | Escola de Música Esclat a Les Corts

AVALUACIONS


A l’Escola Esclat el concepte d’avaluació i seguiment adquireix una importància cabdal en l’orientació i direcció de l’alumne. Els paràmetres de l’avaluació ja no depenen exclusivament de la realització d’un examen a final de curs, fet que obeeix més a una convicció pedagògica que no a un repte per a assolir un reconeixement.
Així docs la tutoria, el seguiment periòdic dels alumnes, la participació en audicions i concerts, els informes de seguiment i les reunions de professors, entre d’altres accions avaluables, constitueixen una avaluació permanent dels estudiants.
Als Programes Basic (a partir de Basic 3) i Avançat aquesta avaluació es compartida amb el Conservatori Superior de Música del Liceu, es formativa i continuada, amb proves de seguiment quadrimestral i dos tutories anuals i s’expedeixen notes cada final de curs acadèmic.
Els tribunals d’avaluació estan constituïts pels professors de la nostra escola i professors del Conservatori Superior de Música del Liceu.

INFORMA'T SENSE COMPROMÍS

Escola de Música ESCLAT