Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /homepages/7/d388718254/htdocs/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5689
HISTÒRIA | Escola de Música Esclat a Les Corts

HISTÒRIA


30 anys d’experiència ens avalen, la nostra tasca pedagògica envers la música. L’ESCOLA ESCLAT va ser fundada a l’any 1988 al barri de Les Corts de Barcelona. Després de 14 anys d’existència es va obrir un nou local a la Vila Olímpica, i actualment continuen coexistint totes dues escoles.
Tot i que l’escola es defineix com a clàssica, també oferim gran varietat d’especialitats en la vessant moderna, pretenem doncs que sigui una escola oberta a tothom: petits, joves i grans, i amb objectius ben diferents: sensibilització, per gaudir-ne o bé per professionalitzar-se.
L’escola disposa d’un pla d’estudis ben elaborat, d’acord amb els plantejaments pedagògics de la LOE per a cada nivell d’estudis i sempre en constant col·laboració amb el Conservatori Superior de Música del Liceu.
Oferim un tracte personalitzat i un seguiment constant dels alumnes, que es realitza sempre de forma conjunta amb els professors de l’escola i el Conservatori del Liceu, Així com audicions, informes trimestrals i un Concert de Final de Curs.
La nostra vinculació al CONSERVATORI SUPERIOR DE MÚSICA DEL LICEU suposa la preferència de places per a tots aquells alumnes que vulguin acabar el Grau Professional al Conservatori.
No obstant això, cada alumne pot confeccionar el seu propi Pla d’Estudis, dins del gran ventall de possibilitats que us oferim.

INFORMA'T SENSE COMPROMÍS

Escola de Música ESCLAT