Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /homepages/7/d388718254/htdocs/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5689
PROGRAMA SENSIBILITZACIÓ | Escola de Música Esclat a Les Corts

PROGRAMA DE SENSIBILITZACIÓ


És el primer contacte que els infants tenen en l’entorn de la música. Aquí descobreixen els sons i les seves capacitats de manipular-lo.
També se’ls presenten de forma pràctica els diferents instruments, perquè, més endavant, mitjançant un seguiment rigorós per part de tots els professor implicats, puguin escollir-ne el que serà el seu instrument principal a partir del Programa Basic. Consta de tres cursos:

  • INICIACIÓ I (3 anys): Desenvolupament de la sensibilitat i les capacitats del infant amb el primer contacte en el mon musical, a través del joc, la rítmica, el moviment i la cançó. Iniciació en un petit taller d’instruments.

 

  • INICIACIÓ II (4 anys): Descobriment de les qualitats del so mitjançant la manipulació dels instruments Orff a través de jocs cooperatius, audició, dansa i cançó. Continuació del taller d’instruments amb una gamma més amplia.

 

  • INICIACIÓ III (5 anys): Continuació del taller d’instruments. Audicions pedagògiques i immersió en el món del llenguatge musical a fi de desenvolupar l’oïda i despertar la curiositat per algun dels instruments treballats.

INFORMA'T SENSE COMPROMÍS

Escola de Música ESCLAT