Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /homepages/7/d388718254/htdocs/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5689
VINCULACIÓ AL CONSERVATORI | Escola de Música Esclat a Les Corts

VINCULACIÓ AL CONSERVATORI DEL LICEU


L’Escola Esclat – les Corts conjuntament amb l’Escola Esclat –Vila Olímpica es troben vinculades al Conservatori del Liceu.
L’objectiu fonamental de la Vinculació és facilitar a l’Escola una estructuració acadèmica, un seguit d’eines metodològiques, un programa de seguiment i avaluació dels alumnes, un programa de formació permanent dels professors i l’organització d’activitats acadèmiques i artístiques.
L’Escola rep l’assessorament dels programes acadèmics i activitats a través d’un coordinador que esdevé l’enllaç permanent entre L’Escola i el Conservatori del Liceu, té relació amb els professors especialistes i assessors pedagògics de les diferents especialitats que participen en l’avaluació dels alumnes.
Igualment el Conservatori del Liceu posa al abast de l’escola vinculada els recursos necessaris per a el seguiment dels seus programes educatius: reunions informatives, plans d’estudis, dissenys curriculars, llibres, models d’examen…

INFORMA'T SENSE COMPROMÍS

Escola de Música ESCLAT